Over Technieko

Technieko is opgericht en wordt gerund door Nico Roelofsen. Nico heeft jarenlang ervaring opgedaan in internationale toerwagenteams en is als teamchef, engineer en ontwikkelaar betrokken geweest bij vele toerwagen successen met overwinningen door heel Europa en ver daarbuiten, tot zelfs Dubai en Macao aan toe.Technieko heeft auto's gerund in onder andere FIA WTCC, ETCC, DTC, Dutch Supercars, FIA GT4 en vele andere GT en toerwagenseries

Door onze jarenlange internationale ervaring beschikt Technieko niet alleen over een enorme hoeveelheid kennis, maar ook over vele waardevolle en onmisbare contacten. Hij is daardoor als geen ander in staat u ook snel van dienst te zijn als u speciale fabrieks- en custom made onderdelen voor de racesport zoekt en ook voor de aanschaf van complete en top geprepareerde raceauto's is Technieko uw betrouwbare partner.Grote en kleine toerwagenteams in binnen- en buitenland weten Technieko te vinden om hun organisatie op te bouwen en verder te verbeteren. Technieko levert naast onderdelen, auto's en technisch advies ook alle benodigde services waaronder de inzet van race engineers voor alle klassen.

Daarnaast is Technieko gespecialiseerd in de opbouw, tuning en rebuilds van racemotoren waarbij zeker voor de WTCC 2-liter motoren klanten uit de hele wereld op de technische expertise van Technieko vertrouwen.